Information om Inbetalningar och Uttag

 

När du gör en inbetalning eller ett uttag använder Pokersajten Pacific Poker de mest moderna säkerhetssystemen. Säkerhetssytemen gör att all information transporteras över Internet med fullständig säkerhet. Intersafe Global hanterar alla inbetalningar och uttag som görs med med kontokort. Intersafe Global är ett ledande företag inom internettransaktioner. Säkerhetssytemen gör att säkerheten faktiskt är högre än när man använder kontokort i en butik.

Enkla uttag med kontokort
Den mest populära uttagsmetoden är med kontokort. Beloppet sätts in direkt på ditt kontokort och din bank räknar om beloppet till kronor. Du kan ta ut hela din vinst på kontokort. Detta är en viktig skillnad mot många andra pokerföretag där man ofta endast kan ta ut ett belopp som är lika stort som det ma tidigare har satt in. Överskjutande del måste då tas ut mad andra metoder. På pokersajten kan du alltså ta uthela din vinst med kontokort.

Du kan naturligtvis också välja bland många andra uttagsmetoder, t.ex. Neteller och check. På Pokersajten Pacific Poker hittar du en genomgång av alla uttagsmetoder.

Inbetalningar
Precis som för dina uttag så finns det ett stort antal metoder för inbetalningar. Den mest populära inbetalningsmetoden är med kontokort. I kassan (“CASHIER”) anger du beloppet i dollar, och din bank räknar sedan automatiskt om detta till kronor.

Det är dock viktigt att tänka på att man måste ha registrerat sig för Money Play för att kunna göra en insättning. En spelare som endast är registrerad för Practice Play kan alltså inte göra en insättning, utan måste först registrera sig för Money Play.

Michael Grimaud

Leave a Reply